Osijek: mladi održali Pub kviz

Povodom obilježavanja Europskog tjedna, „Team 10 is EU fun“, grupa studentica Ekonomskog fakulteta u Osijeku organizirala je Pub kviz na kojemu su entuzijastički studenti pokazali svoje znanje o Europskoj uniji.

Podijeljeni u grupe, sudionici su pokazali zavidno poznavanje europskih gradova, država, političara, gastronomskih delikatesa te pjesama i filmova. Uz to, večer je ispunila dobra zabava i smijeh.

Na kvizu su bila i pitanja vezana uz nadolazeće izbore koji će se održati 26. svibnja. Mladi su se uz igru informirali o kampanji #ovajputglasam te o važnosti aktivnog građanstva. Birati našu budućnost možemo samo ako svi izađemo na birališta, a mladi su toga svjesni.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.