Karla Zelić podržava #ovajputglasam kampanju

Jedna od aktivistica ovajputglasam.eu kampanje je i Karla Zelić, studentica diplomacije i međunarodnih odnosa. Karla želi potaknuti mlade da se uključe u raspravu i da sudjeluju u pitanjima koja su važna za cijelu Europu. Iz tog razloga je odlučila podržati kampanju #ovajputglasam i potaknuti građane da izađu na izbore u svibnju

Karla smatra da mladi u Hrvatskoj imaju mnogo interesa koji se vežu za Europsku uniju - Erasmus, lakše putovanje u inozemstvo i kraći red na pregledu putovnica. Objašnjava da mnoge mlade koji su tek navršili 18 godina ne zanima politika, ali trebali bi znati da mogu utjecati na svoju budućnost glasanjem.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.