Europski tjedan u Osijeku

Ekonomski fakultet u Osijeku u suradnji s udrugom Erudio organizirao je Europski tjedan. Događanja će započeti u utorak 7. svibnja, kada će se predstavnik Europske komisije u Hrvatskoj, Branko Baričević, obratiti studentima. U večernjim satima održat će se debata pod nazivom Erasmus na kavi te Pub kviz na temu europskih institucija. U srijedu, 8. svibnja dan će započeti s aktivnostima za osnovnoškolce, s radionicom Malci - EU znalci. U popodnevnim satima organizirana je interaktivna aktivnost EU-lovci na zvjezdice te panel o mogućnostima u Europskoj uniji. U četvrtak 9. svibnja studenti će se angažirati u debati, a nakon toga će poslušati Ivanu Vujasnin iz Zelene stranke. Poslijepodne će se zabaviti uz igru „Čovječe ne ljuti se“ te sudjelovati u debati o mladima u Europskoj uniji. U večernjim satima će s njima o radu u Europskim institucijama popričati Alen Kečkeš, savjetnik za politiku Odbora za regionalni razvoj u Europskom parlamentu.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

Kad

-

Gdje

Ekonomski fakultet
Trg Ljudevita Gaja 7
Osijek 31000
Croatia

Dolazite li?