Konferencija i radionica - "Biraj svoju budućnost"

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj organizira konferenciju i radionice pod nazivom "Biraj svoju budućnost". Događanje će se održati u Kući Europe 11. travnja s početkom u 10 sati. Okupljenima će se obratiti Violeta Staničić, voditeljica Ureda Europskog parlamenta te predstavnici Državnog izbornog povjerenstva

Na radionicama o #ovajputglasam kampanji sudjelovat će studenti s Fakulteta političkih znanosti, Hrvatskih studija, Visoke škole za međunarodne odnose i diplomaciju Dag Hammarskjöld, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Pravnog fakulteta. 

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati
ovdje.

Kad

-

Gdje

Kuća Europe
Augusta Cesarca 4-6
Zagreb 10000
Croatia

Dolazite li?