Pula: Važnost javnih politika Europske unije za razvoj civilnoga društva

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Informacijskim centrom EU Direct Pula – Pola, organizira događaj "Važnost javnih politika Europske unije za razvoj civilnoga društva" kako bi svim zainteresiranima približili temu javnih politika. Osim toga želi se informirati studente i ostale zainteresirane o procesima te načinima donošenja javnih politika u Europskoj uniji. Cilj je kroz predavanja i panel raspravu osvijestili koliko je i zašto važno stvarati uvjete za razvoj civilnoga društva, kao jednog od osnovnih temelja za razvoj zajednica i društva općenito. 

U sklopu konferencije održat će se i Info dan Europski izbori 2019. kako bi se potaknulo sve građane da izađu na izbore i glasaju, jer time sudjeluju u kreiranju Europe u kojoj žele živjeti.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

 

Kad

-

Gdje

Dvorana Kino Valli
Giardini 1
Pula 52100
Croatia

Dolazite li?