LEAP Summit

LEAP Summit okuplja poduzetnike, inovatore, buduće lidere, osnivače startup-a, studente i mlade stručnjake koji će postati lideri sutrašnjice. LEAP predstavlja idealnu priliku za upoznavanje ljudi različitih profila te učenje o najnovijim tehnologijama. Summit će se održati od 29. do 30. ožujka 2019. u Plaza Event Centru.
Drugi dan Summita, na Digital Stageu publici će se obratiti Gaia Manco, talijanska novinarka koja radi u Europskom parlamentu kao urednica za web i društvene mreže. Manco će sa zainteresiranim sudionicima razgovarati o digitalnom aktivizmu i njegovoj važnosti u povezivanju Europe.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

Kad

-

Gdje

Plaza Event Centar
Slavonska avenija 6/2
Zagreb 10000
Croatia

Dolazite li?