Erasmus Student Network predstavio #ovajputglasam kampanju u Osijeku i Zagrebu

Erasmus Student Network uz pomoć partnera predstavio je kampanju #ovajputglasam zainteresiranim studentima u Osijeku i Zagrebu. 

Erasmus Student Network Osijek organizirao je 8. ožujka druženje stranih studenata uz Pub kviz o Europskom parlamentu i izborima. Nekoliko studentica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku održalo je prezentaciju o Europskom parlamentu u sklopu svog projekta na kolegiju Makrosustav Europske unije.

Erasmus Student Network Zagreb je također organizirao Pub kviz za studente koji se temeljio na pitanjima o Europskom parlamentu. Zanimljivost ovog kviza bila je to da su bonus pitanja bila isključivo posvećena temi nadolazećih izbora.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.