Okrugli stol: Uključivost osoba s intelektualnim teškoćama

Okrugli stol organiziran je ciljem poboljšanja položaja osoba s intelektualnim teškoćama u Hrvatskoj odnosno stvaranjem društva u kojem su osobe s intelektualnim teškoćama ravnopravni građani. U skladu s tim nastojimo osigurati što veći stupanj normalizacije života osoba s intelektualnim teškoćama kroz njihovo uključivanje i aktivno sudjelovanje u životu društva i lokalne zajednice. 

Događanje se oddvija u organizaciji Udruge za samozastupanje i European Network on Independent Living (ENIL) uz potporu Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Ovakve javne rasprave izrazito su bitne u mjesecima prije nadolazećih europskih izbora. Zato je ovaj okrugli stol obilježen porukama ovajputglasam.eu kampanje Europskog parlamenta - kad svi glasaju, svi pobjeđuju.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

Kad

-

Gdje

Kuća Europe
Augusta Cesarca 6
Zagreb 10000
Croatia

Kontakt

kontakt-HR@ovajputglasam.eu

Dolazite li?