ERASMUS Night - EU Quiz

ERASMUS Student Network organizira ERASMUS Night u Osijeku uz zabavni EU Quiz. U neformalnoj atmosferi prisutni će se natjecati u znanju o EU.

Pridružite nam se u neformalnom druženju kako biste saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore. Druženje će biti u dva dijela: jutarnji program i večernji program.

Dio događanja organizirat će u večernjim satima i Varaždin for European Youth Capital 2021. Redovito pratite ove stranice kako biste doznali nove pojedinosti o događanjima.

Mladi Europljani imaju pozitivno mišljenje o Europskoj uniji te se angažiraju oko različitih europskih tema o važnosti za mlade. Međutim, iznimno je važno osvijestiti mlade da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine.

Projekt ovajputglasam.eu iz tog je razloga privukao velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz ovajputglasam.eu događanja mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.


Kad

-

Gdje

Caffe bar Radić
Ulica Stjepana Radića 22
Osijek 31000
Croatia

Kontakt

kontakt-HR@ovajputglasam.eu

Dolazite li?