Popularni novinari i glazbenici podržali kampanju ovajputglasam.eu na događaju koji je organizirao portal žena.hr

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj sponzorirao je dodjelu nagrada za najbolje proizvode koje je organizirao portal žena.hr. Gala večer održala se u Francuskom paviljonu u Zagrebu 12. prosinca 2018. godine. Dodijeljene su nagrade u 28 kategorija, a o pobjednicima su odlučile čitateljice i čitatelji portala žena.hr.

Domaćica večeri bila je Ida Prester, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Nina Badrić i Petar Grašo. Brojni poznati uživali su u njihovim nastupima, a među njima su bili i podupiratelji kampanje ovajputglasam.eu. Ida Prester, Ana Radišić, Marijana Batinić, Mirjana Mikulec, Nikola Vikić Topić, Tonči Huljić, Nina Badrić i Nikola Vrdoljak pozvali su građane da izađu na izbore te da utječu na svoju budućnost.

Ana Radišić rekla je da je glasanje naša dužnost te da tu dužnost ne bi trebali izbjegavati. Nikola Vikić Topić rekao je da ovaj put i on izlazi na izbore te poziva sve građane da mu se pridruže. Tonči Huljić je izjavio da je izlazak na izbore veoma važan te da će i on izaći na izbore 2019. godine.

U kampanju "Ovaj put glasam” u samo nekoliko mjeseci uključilo se 100 tisuća građana iz cijele Europske unije. Razlog zbog kojeg je kampanja privukla toliko volontera i aktivista je njen apolitičan karakter koji poziva građane na društveni aktivizam i uključivanje u demokratske procese.

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.