Krapina - Prvi glasači - ovajputglasam.eu

Kada ti je rođendan? Možda će ti izbori za Europski parlament biti prvi izbori! Znate li nekoga kome će izbori za Europski parlament biti prvi izbori u životu? Kako ćete ih motivirati da glasaju? 

Suočavamo se s mnogim izazovima, od migracija do klimatskih promjena, od nezaposlenosti mladih do privatnosti podataka. Živimo u sve globaliziranijem i konkurentnijem svijetu. Odluke koje se tiču vas osobno, ali i vaše sredine kroje se na izborima za Europski parlament u svibnju 2019. godine. I jedan glas može promijeniti rezultat izbora. Kako? U suradnji sa Srednjom školom Krapina objasnit će vam to aktivistkinja Doroteja

Doroteja okuplja brojne aktiviste u kampanji Europskog parlamenta ‘Ovaj put glasam’ čiji je cilj što bolja informiranost, ali i što viša izlaznost na EU izbore u svibnju sljedeće godine. Doroteja će uz pomoć prijatelja i desetak mladih ambasadora EU parlamenta u srednjoj školi Krapina prvim biračima uz pomoć zabavnog EU kviza objasniti važnost participacije na izborima.

Postani i ti dio ovajputglasam.eu projekta kojem su se već pridružili studenti, profesionalci i ostali mladi iz država diljem Europske unije. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. Dođite i saznajte više!

Podijeli informacije na Twitteru.

Kad

-

Gdje

Srednja škola Krapina
Šet Hrvat narodnog preporoda 6
Krapina 49000
Croatia

Dolazite li?