EU Pub kviz - ovajputglasam.eu - Varaždin

Pridružite nam se u neformalnom druženju kako biste saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore.

Varaždin for European Youth Capital 2022. organizira EU Pub kviz na temu Europske Unije i europske kulture kako bi informirali građane o nadolazećim izborima. 

Mladi Europljani imaju pozitivno mišljenje o Europskoj uniji te se angažiraju oko različitih europskih tema o važnosti za mlade. Međutim, iznimno je važno osvijestiti mlade da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine.

Projekt ovajputglasam.eu iz tog je razloga privukao velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz ovajputglasam.eu događanja mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Postanite dio ovajputglasam.eu projekta. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. 

Dođite, saznajte više i u dobrom društvu podijelite svoje ideje.

Podijeli informacije na Twitteru.

Kad

-

Gdje

Medina škrinja
Juraja Habdelića 4
Varaždin 42000
Croatia

Dolazite li?